Cautare

62340 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (5.34 secunde)
Reprezentantii Guvernului Romaniei au semnat, la sfarsitul lunii martie a.c., hotararea privind repartizarea banilor din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, pentru finantarea unor lucrari de consolidare si reabilitare a unitatilor de invatamant.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant. Ofertele unitatilor scolare pot fi "cantarite" la Targul "ßcoala bucuresteana", deschis ieri la Palatul Copiilor din Capitala.
Analize de piata previzioneaza un pret minim de 800 de lei pentru un curs de 30 de ore si scoaterea din decor a unui important numar de societati comerciale avand acest obiect de activitate.
Reprezentantul Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat, Adrian Secrieru, este nemultumit de stadiul in care se desfasoara lucrarile de renovare in scolile galatene.
Principalul vizat este insa municipiul Craiova, localitatile din mediul rural fiind evitate de majoritatea bancilor din sistem. ... Cele mai multe sucursale si agentii isi au sediul in municipiul Craiova, principalul oras vizat din judet pentru extinderea teritoriala.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
La intalnirea din 1998, el trecuse printr-o poiana unde era atat de fierbinte incat i s-au ars parul si mustatile. ... El mai crede ca, prin 2008 sau 2009, poiana fusese vizitata din nou.
'In 2005, prin februarie, am fost la o sedinta a PSD de la Poiana Brasov, unde s-a decis mazilirea lui Nastase, care era atunci presedinte la Camera Deputatilor (dupa aia a urmat noaptea cutitelor lungi, la hotelul lui Negoita de la Otopeni).
O demonstreaza chiar numarul de turisti care se anunta a fi destul de mare in perioada urmatoare.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a stabilit programul de pregatire al gorjenilor din aceasta vara, oltenii urmand sa bifeze doua cantonamente si multe partide de verificare.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Vedeta s-a indragostit pe loc de peisajele de vis din comuna Poiana Stampei.
Cazul se bazeaza pe informatii primite, din 2005 si pana azi, prin corespondenta si discutii telefonice cu D.B., ca si pe o ancheta facuta in 2014 de Elena Lasconi, de la un post de televiziune din Bucuresti.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Disputa pentru controlul fabricii de sticla din Poiana Codrului nu s-a incheiat nici dupa ce Adunarea Generala a Actionarilor a instalat o noua conducere.
Prin realizarea autostrazii, obiectiv inclus in Master Planul de Transport, se realizeaza legatura dintre Bucuresti si Brasov, unul dintre cele mai importante municipii ale Romaniei, atat din punct de vedere economic, cat si turistic, prin conexiunea cu autostrada Bucuresti-Ploiesti deja finalizata”.
Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
google-analytics.com